14 Dopoledne Viléma Tella foto1V sobotu dopoledne 20. října organizoval oddíl Vlčí stopa na nově zrekonstruovaném řečkovickém fotbalovém hřišti další ročník akce s názvem Dopoledne Viléma Tella. Po vzoru tohoto známého švýcarského národního hrdiny zkoušeli účastníci své schopnosti v míření, házení, střílení a trefování v mnoha různých disciplínách.
Už bylo poměrně dlouho od zahájení, když se začali trousit první účastníci. Hned se jich ujali organizátoři na jednotlivých stanovištích, a už bylo slyšet svištění šípů či kuliček vystřelených z praku, klepání diabolek či papírových míčků o terč, cinkání házené podkovy… Každý si mohl vyzkoušet disciplíny určené pro svou kategorii a následně se pokoušet svůj výkon zlepšit. A pokud zbyla chvilka, mohl si vyzkoušet i disciplíny pro kategorie ostatní.
Po poledni byly vyhlášeny výsledky tohoto klání. Poctu Viléma Tella v nejstarší kategorii získal Vojtěch s číslem 6, v mladších pětka – Vašek - a v nejmladších Lucie s číslem 3. Ale zasoutěžili si a pobavili se všichni, soutěžící i jejich rodiče.

Radmila Zavadilová