V minulém roce prošlo sportovní centrum na Horáckém náměstí mnoha změnami, a i letos jsou před námi velké plány. TAK Hellas a budova, ve které sídlí, není jen zápasnický klub, který řadu let vychovává řečkovickou mládež k všestrannému sportu a ve spolupráci se základní školou zajišťuje chod sportovních tříd. Jsme mimo jiné i veřejným místem, kde se schází řada generací sportovat, posedět a bavit se.
Budova sportovního centra, kterou míjíte při procházce parkem, v sobě skrývá sportovní halu, veřejné fitness centrum, bar s výčepem a příjemné posezení. Sportovní halu nevyužívají jen zápasníci, v jejím rozvrhu jsou zařazeny veřejně přístupná skupinová cvičení, kruhové tréninky a kurzy sebeobrany. Poslední dobou slouží i jako místo pro oslavy a akce pro děti. Fitness a bar mají od loňského léta nového nájemce, který pořádá pravidelné společenské akce pro veřejnost a pracuje na zkrášlení prostor pro pohodlí zákazníků. V letošním roce plánujeme rekonstrukci fitness centra v podobě nové podlahy a doplnění cvičebních pomůcek.
Tímto Vás všechny zveme na jarní návštěvu, můžete cvičit, zahrát si šipky, posedět u piva, dát si dobrotu na grilu a u toho využít veřejnou wi-fi.

Více informací naleznete www.takhellas.cz, www.facebook.com/posilovnaHellas.

Vedení TAK Hellas Brno a FITNESS BAR