Milí sousedé,
v loňském roce jsme Vás v rámci naší farnosti Brno–Řečkovice zvali na druhý ročník multižánrového open air festivalu FULL OF LIFE. V celé řadě brněnských festivalů se jedná o festival netradiční, jehož záměrem není v prvé řadě pobavit, zaujmout, emotivně potěšit, ale zažít intenzivní dotek, prožít tiché a hluboké oslovení srdce. I když je festival určen pro všechny věkové skupiny a má bohatý program s celou řadou divadel, hudebních vystoupení, workshopů a přednášek, je na něm možné slyšet zajímavá životní svědectví těch, kteří takový dotek již prožili, slyšet vystoupení hudebníků, kteří ho ve své hudbě vyznávají. Vloni jsme se o tom mohli přesvědčit jak u svědectví mládenců z komunity Cenacolo, tak ve večerním programu slovenské kapely Espé.
A letos rozhodně pozadu nezůstaneme. V podobném termínu jako vloni, hned po Noci kostelů, bychom vás rádi v sobotu 25. května 2019 pozvali na třetí ročník tohoto festivalu.
Letošní ročník festivalu má kromě tradičně bohatého programu pro děti připravené i zajímavé přednášky. Mnohé jistě potěší, že letošním hostem festivalu bude řeckokatolický kněz a psychiatr Jaroslav Max Kašparů s tématem „Zajeďte na hlubinu“. Rozhodně neméně zajímavé bude téma „Síla odpuštění“ a osobní svědectví Petera Krajniaka, bývalého manažera, uzdraveného z rakoviny, který uvěřil v Ježíše Krista a již přes deset let slouží jako dobrovolník v nemocnici na Slovensku.
Z hudebních uskupení se můžete těšit na Pavla Helana, Marianky, Brno Worship a kapelu Alive, losangeleské Divine Attraction nebo na hlavního večerního hosta, kterým letos budou Lamačské chvály.
Těšíme se na vás v sobotu 25. května od 14:00 hodin v areálu bývalého pivovaru v Brně-Řečkovicích. Téma letošního festivalu je „A kde čerpáš ty?“ Byli bychom rádi, kdyby během tohoto sobotního odpoledne mohli lidé zaslechnout něco důležitého pro svůj život a to, kde čerpat sílu, útěchu, kde brát inspiraci a jak prožít naplněný život.
Organizační tým festivalu FULL OF LIFE