logo FrikulínDDM Helceletka-pobočka Frikulín, Gromešova 1, Řečkovice, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., www.helceletka.cz
Informace: Ivana Bláhová tel. 775 174 463

Poslední volná místa v kroužcích:
Mladý da Vinci
Výtvarný kroužek je určen pro všechny děti, které mají zájem o netradiční výtvarný projev a výtvarné umění. Inspirací jsou pro nás dějiny výtvarné kultury i současné umění. Snažíme se dětem v průběhu lekcí přiblížit experimentální a netradiční tvorbu, která se odlišuje od zažitých a konvenčních přístupů. Naším cílem je podpořit pozitivní zážitek z tvorby, smyslovou fixaci nových dovedností a rozvoj kreativity a zájmu o umění. Důraz je kladen na vytvoření přátelského kolektivu s příjemnou tvůrčí atmosférou.
Termín pondělí 13:30 až 15:00 M. Bláha 775 389 299

Rybáři. Teorie a praxe českých vod
Rybářský kroužek je určen pro děti, které chtějí získat základy rybaření a chtějí se rozvíjet v pokročilých rybářských dovednostech, různých technikách lovu a mají třeba i zájem o rybářské soutěže (poslední není podmínkou). Kroužek je hlavně zaměřen na to, aby děti získávaly praktické zkušenosti. Hlavní prioritou kroužku je vychovat mládež v duchu sportovního rybolovu a nejen vychovat vyspělé závodníky v rybolovných technikách, ale také vychovat osoby, které se budou s úctou chovat k přírodě a respektovat rybářský řád.
Termín úterý 17:00 do 18:00 J. Bartoň 603 800 935

NOVINKA V NAŠÍ NABÍDCE:
Krásná a fit po porodu
Toto cvičení nabízím speciální cvičení pro maminky po porodu. Je zaměřen na břišní svaly, zejména rozestup břišních svalů (diastázu), posílení pánevního dna a hlubokého stabilizačního systému, cvičení zad a zlepšení celkové kondice, přizpůsobené na míru každé cvičence. S cvičením je dobré začít co nejdříve po porodu, aby se tělo dostalo do formy. Po porodu je důležitý vhodných výběr cviků a důraz je kladen na správnost provedení cviku. Důležitým aspektem je také pravidelné opakování cviků.
Termín středa 9:30- 10:30 Vede: Dita Pivoňková 608 450 484 Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
Akce:
Dýňová slavnost: 2. 11. 2019 čas: 15:00 až 17:30
Přijďte s námi oslavit příchod podzimu. Nebude chybět tradiční dlabání dýní, výroba podzimních dekorací a připravena bude i ochutnávka dýňových specialit, jejichž výrobu si můžete i sami vyzkoušet.
Jednotlivé dílničky budou zpoplatněny částkou 30 Kč.

Uspávání ježečků s Klubem Frikulín: 8. 11. 2019 čas: 9:30 až 11:30
Naše tradiční podzimní akce pro děti navštěvující náš Klubík Frikulín. Společně si zazpíváme, zahrajeme hry, vyrobíme si ježečka, kterého s písničkou uložíme k zimnímu spánku na naší zahradě.

Uspávání ježečků: 15. 11. 2019 čas: 9.30 až 11:30
Naše tradiční podzimní akce, na kterou jsou srdečně zváni nejen rodiče a prarodiče dětí navštěvující náš Klubík Frikulín, ale i další kamarádi. Společně si zazpíváme, zahrajeme hry, vyrobíme si ježečka, kterého s písničkou uložíme k zimnímu spánku na naší zahradě.

Vánoční jarmark: 30. 11. 2019 čas 15:00 až 18:00
Přijďte oslavit první adventní víkend k nám do Frikulínu. Čeká vás již tradiční setkání u něčeho dobrého k jídlu a pití, můžete si zakoupit první dárečky u našich stánků nebo si vyrobit adventní věnec či spoustu jiných výrobků v naších dílničkách. Cena dílniček je 30 Kč, cena dílničky s výrobou vánočních věnců je 250 Kč (nutný vlastní korpus). Těšíme se na vás!
Bližší informace na webu.
Pro další informace kontaktujte Ivanu Bláhovou, 775 174 463, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..