Do finále třetího ročníku participativního rozpočtu Dáme na vás postoupilo 53 nápadů, které navrhli sami obyvatelé města Brna. O tom, které nápady budou vítězné, rozhodnete opět vy – Brňané! Hlasovat můžete od 1. do 29. listopadu. Každý občan Brna má k dispozici 5 hlasů kladných a 2 záporné, přičemž jednomu projektu může dát až 2 hlasy kladné a 1 hlas záporný. Vítěznými projekty budou ty, které získají nejvíce kladných hlasů a vejdou se v součtu do částky 35 milionů Kč, která byla pro letošní ročník vyčleněna. Hlasovat lze elektronicky na damenavas.brno.cz nebo pomocí full účtu na brnoid.cz. Jestli chcete hlasovat raději osobně, využijte některou z poboček Knihovny Jiřího Mahena nebo se za námi zastavte 13. listopadu mezi 10. a 18. hod. na ústřední pobočce na Kobližné.
Městská část Brno-Řečkovice a Mokrá Hora má ve finále hned čtyři projekty! Řečkovicemi s Járou Cimrmanem, navržený panem Františkem Pokorným, Nová krytá sportovní hala v Řečkovicích od pana Petra Lesenského, Víceúčelové hřiště Boskovická od pana Josefa Jelínka a Bílé střechy chladí Brno: pilotní projekt, navržený panem Michalem Polanským, který navrhl i projekt pro celé Brno Ušetři vodu a zalej strom!
Na facebookové stránce Dáme na vás můžete zhlédnout videa všech finálových projektů a vybrat si své favority. Hlasujte! My dáme na vás!
Kancelář participace