18 dáme na vás obrázekVe 4. ročníku Dáme na vás, participativním rozpočtu města Brna, rozhodnete o 33 milionech korun. Obyvatelé Brna letos navrhli 134 projektů, 95 z nich získalo podporu. Do hlasování postupuje 65 proveditelných projektů, o kterých vy máte možnost rozhodnout v listopadovém finále.
A jak hlasování probíhá?
Hlasovat mohou občané Brna (s trvalým bydlištěm v Brně) starší 18 let 1.–30. listopadu, a to elektronicky na damenavas.brno.cz nebo pomocí full účtu na brnoid.cz. Každý má k dispozici 5 kladných a 2 záporné hlasy. Jednomu projektu lze dát maximálně 2 kladné a 1 záporný hlas.
Pořadí projektů se určí podle počtu kladných hlasů. Vítězné jsou ty projekty, které se vejdou do 33 milionů korun. V příštím roce začne Kancelář participace s jejich realizací.

Městská část Brno-Řečkovice a Mokrá hora má ve finále tři projekty: Řečkovický Hráj, Bílé plochy chladí Brno, pilotní projekt, a Zamilec – dětské hřiště a sportoviště.

Na facebookové stránce Dáme na vás můžete zhlédnout videa k těmto i všem ostatním finálovým projektům a vybrat si své favority.
Nebuďte ke svému okolí lhostejní a pomozte rozhodnout, co se u vás vylepší, opraví nebo postaví, aby byly Řečkovice a Mokrá hora ještě lepší místo pro život.
Hlasujte! Dáme na vás…

Mgr. Eva Čajková
Kancelář participace, Magistrát města Brna