FOTBALOVÝ STADION ZA LUŽÁNKAMI OŽÍVÁF

Fotbalové centrum Brno v Brněnských Ivanovicích bude od jara 2021 (1. 3. 2021) spravovat i starý fotbalový stadion
za Lužánkami, který je v majetku Brna. Areál je již léta v dezolátním stavu, a bude proto nutné provést několik úprav. Ty se budou týkat pouze prostoru uvnitř, na hrací ploše by měly v budoucnu vzniknout čtyři tréninkové trávníky s umělým zavlažováním.
Hřiště by měly využívat sportovní kluby mládeže, ale také ragbisté a hráči amerického fotbalu. Vedle sportovních aktivit by se zde měly konat také kulturní akce.

I NYNÍ SI MŮŽETE U NÁS ZAKOUPIT ČIPOVÉ HODINKY
Během uzavření sportovišť spravovaných společností STAREZ – SPORT, a. s., lze ve venkovní pokladně na Kluzišti za Lužánkami zakoupit, nabít či vyzvednout objednané čipové hodinky pro rychlejší a levnější vstup na sportoviště. Lze si zde zakoupit také dárkové poukazy.
Pokladna je otevřena v pondělí a pátek v čase od 8:00 do 15:00 a ve středu v době od 10:00 do 17:00.
K pokladně je možné dojet vozidlem, prosíme o dodržování bezpečné vzdálenosti od ostatních osob. Upřednostňujeme bezhotovostní platbu.
REKREAČNÍ STŘEDISKO JASENKA ZUBŘÍ V MAJETKU STAREZ – SPORT, a. s.
Rekreační středisko Jasenka v Zubří u Nového Města na Moravě bylo vloženo do základního kapitálu společnosti STAREZ – SPORT, a. s.
Vzhledem k situaci s vládními opatřeními nebylo možné areál zpřístupnit veřejnosti, ačkoli je již připraven na první hosty.
WWW.SPORTUJEMEVBRNE.
Ing. Jaromír Krejčí
Středisko aktivit a sportu