Jako každý rok se na konci prázdnin společně sešli zápasníci ve Sloupu v Moravském krasu. Chlapce i děvčata z celé republiky zde čekaly každodenní dvoufázové tréninky, přizpůsobené různým věkovým skupinám, zkušenostem a individuálním potřebám. Soustředění nás takzvaně probudí před sezónou, která nám začne hned zostra mezinárodním turnajem. Dne 10. září pořádáme Velkou cenu Brna u příležitosti 125. výročí založení našeho oddílu.

Pokud se k nám chcete připojit a zajímá vás, co můžete očekávat v novém školním roce, podívejte se na naše webové stránky www.zapasbrno.cz, kde najdete termíny tréninků jednotlivých skupin.
TAK Hellas nabízí dětem všestrannou pohybovou průpravu se zapojením všech svalových partií, vhodnou i jako přípravu pro jiná sportovní odvětví. Pořádáme tréninky různých věkových skupin, které si můžete během září přijít kdykoliv vyzkoušet, a pokud se vám u nás zalíbí, můžete se stát členy týmu. Pro děti ve věku 3-6 let nabízíme kroužek FITKID. Zde se zaměřujeme především na koordinaci pohybů a získání základních dovedností. Starší děti se již věnují specifické gymnastické, silové a kondiční přípravě pro zápas. Přijďte se podívat a vyzkoušet si, co obnáší zápasnický trénink. Klub nabízí rovněž zázemí ve formě občerstvení, cvičení ve fitness centru nebo v kruhovém tréninku pro veřejnost.
Budeme se na vás těšit.

Za TAK Hellas Brno, z. s.
místopředsedkyně
Ing. Petra Skalická, Ph.D.