28 na web 3Florbal Orel Brno-Řečkovice letos třikrát ve finále a dvakrát to cinklo

Florbalisté MLADŠÍCH ŽÁKŮ v kategorii U13 se v letošní sezóně umístili v Orelské florbalové lize na výborném 5. místě z 16 týmů. Pod vedením Martina Bařáka a Martina Chovance porazili ve finálovém turnaji 22. dubna silný Uherský Brod a také Kuřim, avšak ve čtvrtfinále v prodloužení prohráli s Dolními Bojanovicemi. Celý tým zůstává pohromadě, a tak o medaile v kategorii mladších žáků zabojuje příští rok.

Florbalisté STARŠÍCH ŽÁKŮ v kategorii U15 v letošní sezóně Orelské florbalové ligy došli až do finálového turnaje, které se konalo 8. května v Kuřimi. Pod vedením Jiřího Škroba, Milana Krejzlíka a Marka Hadry ve finálovém turnaji postupně porazili Boskovice, Ivančice, Koryčany a Slavičín. Ve finálovém zápase i přes odvážnou hru prohráli s Očovem Hodonín, a získali tak skvělé STŘÍBRNÉ MEDAILE. Druhé místo naši hráči získali v konkurenci 23 týmů, které se letos orelské ligy v této kategorii zúčastnily.

DOROSTENCI ve florbalové kategorii U17 berou skvělý BRONZ za třetí místo ve finálovém turnaji Orelské florbalové ligy, které se konalo 1. května v Ivančicích. To je velký úspěch týmu pod vedením Petra Handlara. Po celé ligové sezóně se ve finále v Ivančicích utkalo 6 nejlepších týmů. Kluci porazili Ivančice, Vyškov a Hustopeče nad Bečvou 5:3. V posledním zápase bojovali se Slavičínem o zlato, i přes prohru je třetí místo velkým úspěchem.

Florbal Orel Brno-Řečkovice otevírá nový kroužek

Florbaloví trenéři Orla Brno-Řečkovice otevírají nový kroužek pro děti narozené v letech 2016-2018. Tréninky budou od půlky září 1x týdně v orlovně. Předností našich kroužků je rodinná atmosféra na Orlovně, dlouholetá zkušenost s tréninkem dětí a cenová dostupnost sportování pro Vaše děti. V případě zájmu pište na "Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.".

Nábor do tenisové školy Orla Řečkovice

Tato škola je určená pro všechny věkové kategorie. Věnujeme se svěřencům od 4 let až po dospělé hráče, kteří se chtějí neustále zlepšovat. Ať už jste začátečník nebo pokročilý, naším cílem je, abyste se zdokonalovali nejen ve svých tenisových dovednostech, ale užili si na trénincích zábavu a zlepšili kondici.
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

28 na wb 1

CHCEŠ HRÁT FOTBÁLEK JENOM TAK?

Přijď si zakopat do našeho futsalového kroužku. Hrajeme futsal a učíme se tuto hru pro radost bez intenzivních tréninků a soutěžních zápasů. Trénujeme pravidelný každé pondělí od18:00 do 19:00 na Orláku.
Ideální věk je mezi 10-16 roky. Neočekáváme žádnou excelentní techniku ani fyzickou kondici. Zapadneš mezi nás, pokud máš radost ze hry a znáš pravidla fair-play. Určitě se u nás taky něco naučíš a seznámíš se s partou kluků.

Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
Petr Bořecký
starosta Orla Brno-Řečkovice