fotka starosty oříznutáVážení spoluobčané,
poslední letošní číslo našeho zpravodaje vychází krátce po ustavujícím zasedání zastupitelstva. To se konalo 19. listopadu a na programu mělo zejména volbu vedení městské části – starosty, místostarostů a dalších členů rady.

Je mi ctí, že jsem po úspěšných volbách získal důvěru také ze strany většiny kolegů v zastupitelstvu a byl zvolen starostou. Mgr. René Černé se stal prvním místostarostou. Dalšími místostarosty byli zvoleni kolegyně Dana Filipi a Ing. Filip Hrůza, Ph.D. Členy rady jsou Doc. Ing. Ivan Mašek, CSc., prof. Ing. Vladislav Musil, CSc., a Ing. Stanislav Michalík. Předsedou kontrolního výboru se stal Jiří Prchal, předsedou finančního výboru Vítězslav Nekovář. Následující prosincové zasedání zastupitelstva už bude řešit mimo jiné také návrh rozpočtu na rok 2019, který vám samozřejmě v naší Řeči podrobně představíme.

Věřím, že Řečkovice a Mokrou Horu čekají další čtyři úspěšné roky, během kterých budeme společně posouvat naši městskou část k lepšímu. Dovolte mi, abych vám na závěr popřál krásné prožití vánočních svátků a šťastný rok 2019.

Váš
Marek Viskot
starosta