DDM Helceletka-pobočka Frikulín, Gromešova 1, Řečkovice, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., www.helceletka.cz
Informace: Ivana Bláhová tel. 775 174 463

DDM Frikulín připravuje:
Kreativci na Frikulínu
Na pololetní prázdniny připravujeme tvořivý program. Dopoledne Vás čeká keramická dílna a odpoledne si vyrobíme originální mýdlo. Těšit se na vás bude Ivča.

Jarní prázdniny s Frikulínem
Příměstský tábor pro všechny děti od 6 do 15 let. Zasportujeme si, vyrazíme na výlet, těšit se můžete na tvoření, hry na zahradě a vaření vlastního oběda. Více informací najdete na našich stránkách. Těšit se na Vás bude Zuzka.

Klub Frikulín stále přijímá nové děti
 Dopolední program pro děti od 2 do 5 let
 Individuální přístup
 Malý kolektiv
 Pestrý program
 Zahrada a hřiště k dispozici
 Otevřené hodiny pro rodiče a děti formou seznámení se s programem, prostředím a lektory
 Přijatelná cena formou permanentek
 Otevřeno od 7:00 do 16:00 hod.
 Pravidelné výtvarné akce s Klubem Frikulín (společná keramika, plstění, pečení, besídky, divadlo a výlety)
 Stálý kolektiv lektorek

Další informace: Zuzana Červinková, 721 079 626, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Pravidelné kroužky
Již během ledna se můžete hlásit do kroužků, které začínají od 1. 2. 2019. Pro více informací o nabídce kroužků navštivte naše webové stránky www.helceletka.cz.

Další informace: Ivana Bláhová, 775 174 463, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.