Frikulín logoDDM Helceletka-pobočka Frikulín, Gromešova 1, Řečkovice, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., www.helceletka.cz, Informace: Ivana Bláhová tel. 775 174 463

Poslední volná místa v kroužcích:
Mladý da Vinci
Výtvarný kroužek je určen pro všechny děti, které mají zájem o netradiční výtvarný projev a výtvarné umění. Inspirací jsou pro nás dějiny výtvarné kultury i současné umění. Snažíme se dětem v průběhu lekcí přiblížit experimentální a netradiční tvorbu, která se odlišuje od zažitých a konvenčních přístupů. Naším cílem je podpořit pozitivní zážitek z tvorby, smyslovou fixaci nových dovedností a rozvoj kreativity a zájmu o umění. Důraz je kladen na vytvoření přátelského kolektivu s příjemnou tvůrčí atmosférou.
Termín pondělí 13:30 až 15:00, M. Bláha 775 389 299, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Škola vaření 1
Zájmový kroužek je určen pro děti a náctileté, kteří mají rádi jídlo a jeho přípravu. Děti si v kroužku vyzkouší, jaké to je pracovat jako šéfkuchař, cukrář či pekař. Naučí se nové kuchařské techniky a dovednosti nebo se v nich jen zdokonalí. Každý týden na děti v mezičase během vaření čeká v kroužku také pohybová, desková nebo jiná originální hra. Kroužek je vhodný jak pro děti, které jsou nadšenými začátečníky, tak i pro pokročilé kuchaře a kuchařky. Cena kroužku je zvýšena z důvodu používaní kvalitních a poctivých surovin při tvorbě jídel.
Termín úterý 16:15 až 18:15, Z. Tušková 721079626, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Recykláček
Děti se v zájmovém kroužku seznámí s původem potravin, podrobně nastudují historii surovin, které využíjí v rámci kroužku, a naučí se připravovat kvalitní jídla. V kroužku se budou učit trpělivosti, zjistí také, že vše (i jídlo a vyrábění) potřebuje svůj čas. Naučí se využívat suroviny beze zbytku, aby nedošlo k zbytečnému plýtvání jídlem. V zájmovém kroužku děti nakouknou pod pokličku také environmentální výchově, vyzkouší si např. výrobu ekologického obalového materiálu, přírodní kosmetiky, ozdobných věcí z materiálů, které by jinak skončily v koši. Dozví se také mimo jiné, co znamená filozofie "zero waste" a jak se k ní přiblížit.
Termín čtvrtek 13:30 až 15:00, Z. Tušková 721079626, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

NOVINKA V NAŠÍ NABÍDCE:
Krásná a fit po porodu
Toto cvičení nabízím jako speciální cvičení pro maminky po porodu, zaměřené na břišní svaly, zejména rozestup břišních svalů (diastázu), posílení pánevního dna a hlubokého stabilizačního systému, cvičení zad a zlepšení celkové kondice, přizpůsobené na míru každé cvičence. S cvičením je dobré začít co nejdříve po porodu, aby se tělo dostalo do formy. Po porodu je důležitý vhodných výběr cviků a důraz je kladen na správnost provedení cviku. Důležitým aspektem je také pravidelné opakování cviků. Začínáme v lednu.
Vede: Dita Pivoňková 608 450 484, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
Akce v prosinci:
Adventní dílna - Voňavé Vánoce, sobota 7.12. 9:30-12:00
Na akci si vyrobíte dárečky pro sebe i vaše blízké. Odlejete si vlastní voňavé mýdlo a naučíme se dělat lahodný pečený čaj, který vás zahřeje v chladném počasí. Čeká na vás příjemná atmosféra, předvánoční ladění a spousta originálních zážitků. Těšit se na vás bude Ivča.

Adventní dílna - Tvořivé Vánoce, sobota 14. 12. 9:30 až 12:00
Druhá vánoční dílna se ponese v duchu vánočních ozdob z papíru, látky, plsti a dalších materiálů a výroby svíček. Vytvořené drobnosti se stanou milou ozdobou vánočního stromečku a svíčky rozzáří dlouhé zimní večery. Těšit se na vás bude Ivča.

Bližší informace na webu. Pro další informace kontaktujte Ivanu Bláhovou, 775 174 463, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.