Frikulín logoDDM Helceletka-pobočka Frikulín, Gromešova 1, Řečkovice, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., www.helceletka.cz

Novinky v akcích
Hudební divadelní pohádka "O malé Mouí, která mluvila se stromy"
Přijďte se naučit a zazpívat si písničky malé Mouí, která mluví se stromy.
Projdete se pohádkovým světem a dozvíte se vše, co malou Mouí naučili
ptáci, vítr a lidé. Pohádkový příběh s písničkami Petry Punčochářové.
Věk od 3 do 8 let.
Cena 80 Kč/dítě, 60 Kč/dospělý.
Termín: sobota 9. 2. 2020 od 15:00 do 15:45.
Vstupenky k zakoupení online nebo předem u nás v pobočce.
Účinkují: Jaroslava Vykoupilová (vypravěč/Mouí), Petra Punčochářová (zpěv, kytara/maminka, autorka písniček i příběhu), Jitka Břízová (housle/lesník Pařez)
Další informace: Zuzana Tušková, 721 079 626, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Masopust s Klubem Frikulín
Masopustní veselí čeká tentokrát všechny děti a jejich rodiče, prarodiče, ale i další kamarády v našem Klubíku Frikulín. Připraveno bude pečení masopustních dobrot, výroba masek, hry, písničky a samozřejmě také karneval!
Cena 50 Kč/dítě.
Termín: pátek 28. 2. 2020 od 9:30 do 11:30.
Další informace: Petra Tichá, 604 183 474, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Letní prázdniny a tábory
Už během února spouštíme přihlašování na letní příměstské tábory na Frikulínu. Ponoříte se s námi do výtvarného tvoření, zasportujete si, zajdete na výpravu do zoo nebo si s námi zavaříte ty nejlepší dobroty na světě? Nabídka je letos opravdu široká, vybírejte v sekci tábory. Těší se na vás celý tým Frikulínu.
Informace: Ivana Bláhová, 775 174 463, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Pravidelné kroužky
Již během ledna se můžete hlásit do kroužků, které začínají od 1. února 2020. Pro více informací o nabídce kroužků navštivte naše webové stránky www.helceletka.cz.
Informace: Ivana Bláhová, 775 174 463, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.