Spolek Sanus je neziskovou organizací, která byla založena za účelem poskytování zdravotní péče a sociální péče pro klienty, kteří se ocitli v nepříznivé životní situaci. Poskytujeme komplexní péči v domácím prostředí klienta tak, aby bylo možné zachovávat v co největší míře důstojný život.
• Zdravotní péče: Zahrnuje veškeré úkony, které provádí sestra v nemocničním zařízení a které jsou předepsány od ošetřujícího lékaře – odběry, převazy, injekce, ošetření ran, ošetření stomií, katetrů, ošetřovatelská rehabilitace aj. Tyto činnosti jsou hrazeny zdravotními pojišťovnami a jsou pro Vás bezplatné.

• Pečovatelská služba: Pomoc při zvládání péče o vlastní osobu, pomoc při osobní hygieně, podání jídla a pití, pomoc při zajištění chodu domácnosti, nákupů a pochůzek atd. Jedná se o zpoplatněnou službu, která je prováděna na základě uzavření smlouvy.

• Zapůjčení kompenzačních pomůcek: Pomůcky je možné vypůjčit na delší nebo jen na přechodnou dobu, než si pořídíte vlastní pomůcky, nebo když ty své máte v opravě.
Zapůjčit si můžete například chodítka, invalidní vozíky, WC křesla, aj. Jedná se o zpoplatněnou službu.

Kontakty na nás:
zdravotní péče - p. Mirka Vyskočilová - 777 758 270, 549 229 999, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
sociální péče - Bc. Markéta Němcová, Dis. – 777 758 269, 549 229 999, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
www.sanusbrno.com