11 Koncert foto 1Již na jaře připravoval spolek Verbum et musica koncert kapely ONLY HIS. Bohužel přišla pandemie a koncert se nemohl uskutečnit. V době, kdy je psán tento text, opět řádí COVID-19 a my jsme se ocitli v nouzovém stavu, kdy jsou vyhlášena přísná protiepidemická opatření. Jsme přesvědčeni, že se všichni musíme chovat zodpovědně, ale zároveň, jak je to jen možné, žít normální život. Potřebujeme sociální kontakty, potřebujeme se odreagovat, potřebujeme se někde usebrat.
Proto jsme přistoupili k rozhodnutí, že se pokusíme již jednou odložený koncert uskutečnit, a to 14. 11. 2020 v 18:00 hod. ve Sboru Páně CČSH, Vážného 6 v Brně–Řečkovicích.
Co říci o koncertu a této kapele? ONLY HIS vystoupili ve Sboru Páně poprvé v roce 2017. Na posluchače zapůsobili jako čiré zjevení. Mladí lidé s písněmi, které mají výborné hudební nápady a velmi kvalitní texty. ONLY HIS působí na hudební scéně více než devět let, během kterých decentním způsobem zprostředkovávali křesťanské poselství tápajícímu člověku moderní doby.
Není tajemstvím, že mnozí z členů této kapely jsou absolventy JAMU, oboru muzikálové herectví, a že působí nejenom na českých scénách, nýbrž i v zahraničí.
Místa ve Sboru Páně je možno si rezervovat prostřednictvím e-mailové adresy Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo telefonicky na tel. čísle 776 032 149. Podrobnější a aktuální informace naleznete na webových stránkách www.verbumetmusica.com. Vstupné je formou dobrovolného daru, jehož doporučená výše činí 100 Kč. Výtěžek koncertu bude věnován na podporu projektu Centrum křesťanské kultury.
Po koncertu bude možno zakoupit si CD, která kapela vydala a která se určitě hodí jako vhodný dárek pod vánoční stromeček.
Koncert se uskuteční za podmínek daných Ministerstvem zdravotnictví. Prosím, sledujte webové stránky www.verbumetmusica.com, www.ccshreckovice.cz nebo vývěsku u Sboru Páně, kde najdete aktuální informace ke konání koncertu.

Vratislav Jan Marša
farář
spolek Verbum et musica