14 Dáme na Vás foto 1Jarní fáze Dáme na vás, participativního rozpočtu města Brna, vrcholí. Do 15. května máte poslední šanci podat svůj projekt pro lepší Brno. Zároveň až do 31. května můžete podpořit svým „líbí se mi“ ty projekty, které byste rádi viděli v listopadovém finále.

Podpořit projekty může kdokoli, stačí otevřít www.damenavas.brno.cz a podívat se do Galerie projektů. V Galerii čeká celá řádka projektů, které jsou zaměřené na sport, děti, kulturu či zeleň. Můžete se také podívat na to, v jaké městské části jsou projekty navrženy. Třeba zrovna u vás nebo někde poblíž najdete zajímavý nápad, který čeká na váš palec.
A co je nového v realizaci projektů? Nedávno byla slavnostně otevřena nová krytá sportovní hala v Řečkovicích, která vznikla zakrytím venkovního hřiště v areálu Základní školy Novoměstská, v zimních obdobích nevyužitého. „Přestože bude kvůli vládním opatřením sloužit v chladných měsících až od příští sezóny, máme radost, že vyřeší nedostatek krytých sportovišť pro celé široké okolí,“ uvedla Aneta Fialová, vedoucí Oddělení koordinace a komunikace. Sportovní hala bude sloužit fotbalistům, futsalistům, florbalistům, házenkářům, nohejbalistům a mnoha dalším sportovcům.
Chcete podobný projekt i u vás? Navrhněte svůj vlastní nebo z letošních podpořte ty, které vás zaujmou.
Dáme na vás.14 Dáme na vás foto 2