logo FrikulínDDM Helceletka-pobočka Frikulín, Gromešova 1, Řečkovice, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., www.helceletka.cz

Připravované akce na Frikulínu:

Uspávání ježečků: termín 4. 11. od 9:30 do 12:30
Podzimní příroda se už ukládá ke spánku a s ní i zvířátka. Pojďte si spolu s námi vyrobit ježečka, zazpívat mu ukolébavku k zimnímu spánku a uložit ho do postýlky na naší zahradě. Kromě toho nás čeká spousta pohybových her, básniček a hraní. Akce je určena pro děti od 2 do 5 let. Informace P. Tichá: e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Uspávání broučků: termín 5. 11. od 9:30 do 12:30
I broučkové si již pomalu hledají úkryt na zimu, a tak jsme se rozhodli, že se s nimi hezky rozloučíme. Čeká Vás broučkové tvoření, veselé sportovní hry na zahradě, naučíme se spoustu nových říkanek, zazpíváme si a užijeme si veselé podzimní dopoledne. Akce je určena pro děti od 2 do 5 let. Informace P. Tichá: e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Svatomartinský lampionový průvod: termín 11. 11. od 16:00 do 19:00
Jestli přijede Martin na bílém koni, to zatím netušíme. Ale určitě se ho pokusíme přivolat naším průvodem. Do průvodu budete potřebovat vlastnoručně vyrobený lampion, který si společně uděláme na Frikulínu. Na cestu Řečkovicemi vyrazíme kolem 18:00. Po cestě nás čeká plnění různých úkolů, soutěže, hraní a zpívání.
Informace P. Tichá: e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Divadelní představení ZIMNÍ POHÁDKA: termín 20. 12. od 9:00 do 11:00
V prosinci u nás přivítáme Divadlo Sandry Riedlové.
Pohádka je volným pokračováním Africké pohádky, tentokrát se černoušek vypraví na sever. do Grónska, aby konečně uviděl sníh. Seznámí se s eskymákem Nanukem, ledním medvědem Ursusem, poprvé bude sekat díru do ledu a uloví rybu, a hlavně uvidí sníh a potká Sněhovou vločku. Informace E. Fleková: tel.: 723262216 e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

V listopadu pro vás připravujeme tvořivé dílny Keramický advent. Ve dvou sobotních podvečerech si vyrobíme vánoční svícen a připravíme keramické perníčky a ozdoby na vánoční stromeček.

Určitě se můžete těšit na další akce, jako je Mikulášská aneb My se čerta nebojíme!
V plánu jsou i tvořivé soboty s názvem Vánoční ladění, zaměřené na tvorbu věnců, drobných dekorací a voňavých dárečků pro radost a potěšení dětí i rodičů.

Sledujte naše webové stránky nebo FB a nově nás také najdete na Instagramu.

Celou nabídku plánovaných akcí a kroužků najdete zde:
informace: Ivana Bláhová: 775 174 463, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.