Blíží se Nový rok a s ním i nová předsevzetí. Symbolicky se uzavírá jeden cyklus a vše špatné, co se v minulém roce stalo, zůstává za námi. Můžeme začít s čistým štítem a vyzkoušet věci, které jsme předchozí rok nestihli.
Většina lidí si na Nový rok udělá chvíli a zamyslí se nad svými přáními do dalšího roku. Mnozí si na seznam napíšou položku „naučit se anglicky“. Je to jeden z nejvíce používaných jazyků a nejednou by se ho například na dovolené hodilo umět. Sami jste se určitě v cizině setkali se situací, kdy jste si chtěli objednat v restauraci, zaplatit v obchodě nebo třeba jen poděkovat či poprosit, a nevěděli jste, jak na to.
V době koronavirové pandemie není lehké se jazyky učit. Jedním ze způsobů je například pomocí mobilní aplikace Duolingo. Ale samotná aplikace člověka nenaučí tolik jako přímo lekce. Ideální je to spojit! Spolek Sejděme se nabízí fyzické i online kurzy angličtiny pro seniory. Jejich hodiny jsou naplněné smíchem, hrami a veselým mluvením.
Technologií není třeba se bát, všichni to zatím bez problému zvládli. A pokud se nějaké problémy vyskytnou, se vším pomůže lektorka. Proč si nesplnit sen a nenaučit se tento kouzelný jazyk?
Více informací o kurzech můžete nalézt na webových stránkách lektora www.jaroslavasobotkova.cz, na telefonu +420 603 223 353 nebo pište na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..
Těšíme se na vás.
Karolína Stárková za spolek Sejděme se