13 Bazárek foto 1Ve čtvrtek 8. 9. proběhl v prostorách OC Vysočina knižní a hračkový bazárek. Ve spolupráci s KJM Řečkovice, MČ Brno-Řečkovice a Mokrá Hora a DDM Helceletka jsme pro Vás připravily prodejní místa, aktivity pro děti, kávu a něco na zub. O skvělou atmosféru se poté postaraly hlavně děti a ostatní účastníci. Díky hojnému počtu se Vám podařilo zaplnit všechna prodejní místa. Velkou radost jsme také měly z dětí, které vzaly bazárek do svých rukou a hojně vyměňovaly a prodávaly. „Obchodovaly“ nejen mezi sebou, ale i s ostatními návštěvníky.

Díky zpětné vazbě od dětí, které na místě prodávaly, a jejich rodičů, a také poté dle ohlasu na sítích jsme se rozhodly, že bychom z akce rády udělaly pravidelnou záležitost. Konkrétní podoba se může měnit a vyvíjet dle nás všech a našich představ. Budeme tedy moc rády, když se budete na přípravě dalších akcí podílet a budete s námi sdílet své postřehy, požadavky či nápady.
Doufáme, že příští bazárek na sebe nenechá dlouho čekat. Pokud byste se chtěli jakkoliv aktivně zapojit nebo se na cokoliv zeptat, neváhejte nás oslovit na náš e-mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo rovnou přijďte vyměňovat a nakupovat!
O termínu budeme informovat prostřednictvím Řeči, sociálních sítí a letáčků.
Budeme se těšit na viděnou.


Adéla Malíková a Marcela Horáčková

13 Bazárek foto 2