Odlehčovací pobytové služby jsou druhem sociálních služeb, které poskytují pomoc lidem dlouhodobě pečujícím o osoby v nepříznivém zdravotním stavu, jež částečně ztratily svoji soběstačnost.

Centrum sociálních služeb, p. o., má kapacitu 45 lůžek, a to v Pečovatelské službě Brno-Bystrc, Vondrákova 9, Pečovatelské službě Brno-Žabovřesky, Horova 77 a v Pečovatelské službě Brno-Židenice, Jamborova 61. Do služby přijímáme osoby od 27 let věku se zdravotním postižením, chronickým postižením nebo seniory s trvalým pobytem v Jihomoravském kraji.
V rámci aktivizací je pro naše uživatele připravován pestrý program, při kterém si trénují nácvik sociálních dovedností a upevňují společenské vazby se svými vrstevníky (návštěvy dětí z mateřských a základních škol daných městských částí, oslavy v rámci ročních období – Vánoce, Velikonoce, pálení čarodějnic, začátek léta, oslavy narozenin, canisterapie, vystoupení hudebního dua).

Bližší informace o možné rezervaci pobytu Vám poskytne paní Marie Provazníková na telefonním čísle 778 429 658 nebo e-mailu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..