27 Hermelíny 2Je tomu již rok, co jsme se s naší hospůdkou účastnili Velké sýrové nakládačky v Praze (jedná se o neoficiální mistrovství ČR v nakládání hermelínů). Pro letošní ročník jsme si připravili na Orláku kvalifikaci, kde o Váš zájem (až do neděle 5. 6. 2016) bojují čtyři zcela nové hermelíny. Bohužel v průběhu kvalifikace se k nám donesla nemilá zpráva, že organizátorky pražského mistrovství letošní ročník z osobních důvodů o rok odloží, a tudíž se celá akce letos ruší.
My na Orláku ale nevěšíme hlavu a rozhodli jsme se, že si uspořádáme vlastní mistrovství! Takovou Orláckou nakládačku. Proto vyzýváme všechny hermelínové nadšence, aby naložili své oblíbence a v úterý 7. 6. 2016 je donesli k posouzení odborné porotě, ale i široké veřejnosti.
Podmínky účasti v soutěži:
Naložit minimálně čtyři kusy sedlčanského Hermelínu, použít jedlé suroviny a do 6. 6. 2016 se přihlásit na email Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo přímo v hospůdce u baru. Dne 7. 6. 2016 od 17:00 budeme na Orláku (Medlánecká 24c) vybírat ten nejlepší.
Více Informací o soutěži najdete na facebooku hospůdky Orelský klub nebo na webu www.orlák.cz.

Petr Bořecký