Vážení senioři z Řečkovic a Mokré Hory, městská část pro Vás pořádá výlet lodí, spojený se setkáním se starostou naší městské části Mgr. Markem Viskotem. V úterý 23. května 2023 se můžete projet lodí po Brněnské přehradě, setkat se s panem starostou, popovídat si s ním o věcech, které Vás zajímají, a přitom si užít i drobné občerstvení. Odjezd lodi je z přístaviště Bystrc v 10.30 hod. Pro zájemce o dopravu k přístavišti zajistí městská část autobus. Sraz bude v 9.45 hod. před radnicí, Palackého nám. 11 (odjezd v 10.00 hod.). K přístavišti je možno se dopravit i samostatně a nastoupit na loď až na místě.

Kvůli omezenému počtu cestujících na lodi je nutná registrace předem. Registrace se přijímají do naplnění kapacity lodi. Přihlašovat se můžete prostřednictvím e-mailu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., telefonicky na tel. číslech 541 421 717 nebo 541 421 712.

Při registraci prosím uveďte, zda se k přístavišti dopravíte samostatně, nebo zda využijete autobusu od radnice městské části.

Odbor vnitřních věcí ÚMČ