24 Pionyr fotoŘečkovičtí pionýři pomáhali i letos
Ve středu 10. května se konal již 27. ročník Českého dne proti rakovině, který pořádá nezisková organizace Liga proti rakovině Praha. Letošní sbírka byla věnována prevenci nádorů průdušek a plic. Stejně jako v letech minulých i tento rok jsme sbírku jakožto děti a vedoucí z Pionýru Řečkovice podpořili a šli jsme vybírat peníze na dobrou věc. O půl osmé ráno jsme se sešli v naší klubovně v počtu tří dětí a čtyř vedoucích. Zde jsme si oblékli žlutá trička, vzali kvítky měsíčku lékařského a vyrazili do ulic naší městské části. Na letošní rok jsme objednali 600 kvítků, a všechny se nám úspěšně podařilo prodat. Moc děkujeme všem, kteří přispěli.
Kateřina Dobešová, Pionýr Řečkovice

Volná místa na příměstském táboře 21.-25. 8. 2023
Nemají vaše děti předposlední týden prázdnin ještě žádný program? Nevadí, Pionýr Řečkovice a 10. PTO Severka pořádají ve dnech 21. až 25. srpna příměstský tábor. Letošní téma je 101 dalmatinů. Scházíme se denně od 8 hodin v naší klubovně na Horáckém náměstí 12, hrajeme hry, pořádáme výlety po Brně a blízkém okolí (zoologická zahrada, rozhledny, …). Program trvá do 16 hodin odpoledne. Cena tábora je 1900 Kč, v ceně je zahrnut oběd, vstupy, odměny na konci tábora a další režie. Tábor je vhodný pro děti od 6 do 15 let.

Více informací na webu www.severka.cz nebo u manažera akce: Kateřina Dobešová, 728 734 721, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Budeme se na vás těšit.