Na 2. stupni nabízíme zaměření jazykové, všeobecné nebo sportovní. Počet hodin některých předmětů je zvýšen podle konkrétního zaměření. Třídy jsou tvořeny dvěma skupinami. Máme třídy jazykově-sportovní, jazykově-všeobecné nebo sportovně-všeobecné.
Mgr. Petra Mendlová, zástupkyně pro 2. stupeň
A co oceňují naši žáci?
Druhý stupeň je moc, moc fajn a líbí se mi tam. Mám super třídního učitele. Nedávno jsem se třídou přespávala ve škole a hodně jsem si to užila. Mám ráda akce našeho školního parlamentu, jako byl třeba Halloween, vánoční jarmark nebo valentýnský „Red Carpet ples“.
Anna Škárová 6. C
Líbil se mi opravdu moc adaptační výjezd, jen je škoda, že už se nebude opakovat. Líbilo se mi také spaní ve škole, kde jsme se jako třída více seznámili a opravdu jsme si to všichni užili. Také jsem moc ráda, že se pořádají společné akce se třídou.
Leona Králová 6. C
Na druhém stupni se mi líbí, že je zde hodně exkurzí. Také se mi líbí, že učitelé mají konzultační hodiny, kde nám mohou vysvětlit to, co zrovna nechápeme. Dále máme možnost si přidávat jídlo ve školní jídelně, což je super.
Jan Hamerník 8. B
Na naší škole oceňuji, že mnoho učitelů se k problémům staví s inovovaným přístupem.
Anna Kučerová 9. B
Mně se moc líbí kroužek 3D tisku, kroužek hlavolamů. Také se mi líbil školní jarmark a přespání ve škole.
Robert Pohl 6. C
V naší škole máme nejlepšího pana školníka Petra Kanioka. Je velmi sympatický, pracovitý a milý člověk. Učí nás lukostřelbu, má hnědý pásek v karate a dokáže střílet z luku na kole.
David Hlavatý 9. D
Líbí se mi, že v 7. třídě máme přidané nové hodiny jako dílny a vaření. Také mám v oblibě to, že chodíme bruslit, lézt na lezeckou zeď a máme možnost jezdit na lyžařské kurzy. Jsem ráda, že máme školní plesy.
Jana Olivová 7. C
Na druhém stupni se mi líbí to, že z každého předmětu máme jiného učitele, který je na ten konkrétní předmět specialista. Mega super byl adapťák na začátku 6. třídy. Chodím do sportovní skupiny ve všeobecně-sportovní třídě a je to úžasné. Máme super akce – bruslení, koně, lyžařský kurz. Každý čtvrtek máme kroužek Sportovní přípravka a moc mě baví. Na druhou stranu bych chtěla ještě víc tělocviku. 😀
Eliška Balášová 6. C
Na 2. stupni mám rád různé akce, žákovský ples, diskotéku a také exkurze do firem v rámci kariérového poradenství pro osmáky a deváťáky. Máme zde hodné, sympatické učitele a líbí se mi, když jsou vtipní.
Michal Boháč 8. B
Na druhém stupni je to fajn. Máme i odpolední vyučování, ale zvykla jsem si, protože máme v polední pauze volnou hodinu. 😀 Předměty jsou pro mě jednoduché, hlavně opakujeme učivo z 1. stupně a k tomu se učíme nové a hodně zajímavé věci.
Natálie Foltýnová 6. C
Líbí se mi, že při výuce můžeme někdy pracovat na tabletech, mobilech nebo když hrajeme Kahoot. Také mám ráda různé výlety, akce nebo přespání ve škole. V prosinci jsme měli snídaně ve škole, a zpříjemňovali jsme si tak adventní čas a čekání na Vánoce. Bylo to fajn.
Kristina Dvorská 8. B
Na 2. stupni mne ve výuce baví pracovat společně ve skupince. Také se mi líbí, že chodíme ven, hrajeme tam různé hry nebo posilujeme u školy na workoutovém hřišti.
Michelle Callista K. 6. A
Na naší škole se mi líbí, že se tu najdou učitelé, kteří se nás snaží pochopit a nechají nás projevit náš názor. Oceňuji i založení žákovského parlamentu.
Stella Elznerová 9. A
Mám velkou radost z klavíru na spojovací chodbě. 😀
Robert Klimeš 9. A
Vyhovují mi odpočinková místa na chodbách.
Šimon Kvídera 9. A
Jsem rád, že můžeme při výuce používat tablety a mobilní telefony. Baví mě skupinové práce. Jsou tady dobří učitelé a používají skvělé pomůcky.
Dima Yefremov 9. A