logo FrikulínDDM Helceletka-pobočka Frikulín, Gromešova 1, Řečkovice, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
www.helceletka.cz https://helceletka.cz/frikulin/
telefon 775 174 463

Spustili jsme přihlašování do zájmových kroužků na školní rok 2023/2024! Tref svůj vysněný kroužek i ty! Nabídka je pestrá, a proto si svoji oblíbenou aktivitu najde každý.
V naší nabídce najdete stálice mezi kroužky ve výtvarných, keramických, rukodělných a dramatických aktivitách. Na své si přijdou hudebníci, kteří mají zájem o výuku hry na flétnu, ukulele, housle nebo kytaru.
Děti si u nás zacvičí a zatancují v kroužcích Mažoretky, Tanečky, Jumping – skákání na trampolínách, Sportík a Jóga a hry pro děti.
A čeká vás také spousta novinek!
Například dopolední kroužky pro děti od 2 let – Pohádková výtvarka, Hopíci, Jdeme ven, Muzicírování, Hliněnka. Děti pod vedením lektora cvičí, zpívají, tvoří, malují, modelují a navazují nová kamarádství a získávají první zkušenosti bez doprovodu rodičů.
Kroužek Domškoláci – kroužek v dopoledním čase, určený dětem s individuální výukou v domácím prostředí. Na děti čeká příjemné prostředí, získávání nových přátelství a zážitků při hrách a tvoření. Na tento kroužek navazuje kroužek Domškoláci – Jóga a hry pro děti.

Celou nabídku najdete na našich stránkách www.helceletka.cz https://helceletka.cz/frikulin/.