logo FrikulínDDM Helceletka-pobočka Frikulín, Gromešova 1, Řečkovice
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., www.helceletka.cz 

Dětem nabízíme ve školním roce 2023/2024 mnohé kroužky

Přihlašování do zájmových kroužků již probíhá, ale stále máme v některých volná místa. Nabídka je pestrá.

Tradičně nabízíme výtvarné a keramické kroužky. Co třeba zkusit náš Výtvarný ateliér?

Nabízíme také kroužky dramatické výchovy – Dramaťák 1, 2 a 3 - stačí si vybrat den a čas, který vám vyhovuje.

Děti si u nás mohou zatancovat a zacvičit v kroužcích Tanečky, Jóga a hry pro děti nebo Jumping. Máme i úplnou novinku, kroužek Historický šerm.

Novinkou je také kroužek Domškoláci – kroužek je ve středu v dopoledním čase, je určený dětem s individuální výukou v domácím prostředí. Děti čeká získávání nových přátelství a zážitků při hrách a tvoření. Na tento kroužek časově navazuje kroužek Domškoláci – Jóga a hry pro děti.

Pro děti předškolního věku máme např. dopolední kroužky – výtvarný Pohádková výtvarka a pohybový Pohádkové cvičení. Novinkou jsou kroužky Jdeme ven 1 a 2.
Při vybírání kroužku pro děti nemusí být u nás finance překážkou. Helceletka je součástí projektu Darujeme kroužky dětem, který pomáhá rodinám v tíživé finanční situaci s úhradou volnočasových aktivit pro děti. Rodiče mohou žádat o příspěvek 2000 Kč na dítě na pololetí ve formě čtyř voucherů v hodnotě 500 Kč a následně je u nás uplatnit.
Celou nabídku a více informací najdete na našich webových stránkách: https://helceletka.cz/frikulin/, telefon 775 174 463