GromešovaDDM Frikulín Vás zve na příměstské tábory během letních prázdnin. Plánujete pro své děti program na léto? Máte možnost vybrat si z široké nabídky našich táborů. Pro děti od 2 do 5 let je připraven program Táborníček. Na starší děti čeká dobrodružství v džungli, cestovatelské objevování, budeme se topit v barvách, zažijeme veselé dovádění na koupalištích, seznámení s indiány a spousty dalších dobrodružství. Neváhejte a vybírejte, poslední volná místa čekají právě na Vaše děti. Celou nabídku táborů najdete zde: http://www.helceletka.cz/doku.php/pobocky/frikulin/start.

Adresa: DDM Frikulín, Gromešova 1, Brno – Řečkovice.
Informace: Ivana Bláhová, tel. 775 174 463, e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

Akce, které vás čekají v následujících měsících:

Dětský den s Klubem Frikulín: Hravé dopoledne pro všechny malé děti a rodiče. Čeká na Vás skákací hrad, trampolína, elektrická autíčka, otevřená zahrada a další dětská dobrodružství.
KDY: čtvrtek 1. června 2017.
ČAS: 9:00- 12:00 hodin.
KDE: DDM Frikulín, Gromešova 1, Řečkovice.
INFORMACE: Zuzana Červinková, 721 079 626, e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

Hurá na prázdniny: Ohlédnutí za školním rokem na DDM Frikulín. Společně jsme si užili hodně legrace, tvořivého napětí, radosti z originálních výrobků, nápadů a máme spoustu společných zážitků. Čeká na Vás otevřená zahrada, trampolína, pingpongový turnaj, motokáry a drobné tvoření, sladké točení a opékání špekáčků (špekáček, chléb s sebou).
KDY: pátek 9. června 2017.
ČAS: 14:00- 19:00 hodin.
KDE: DDM Frikulín, Gromešova 1, Řečkovice.
INFORMACE: Ivana Bláhová, 775 174 463, e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

gromešova děti