21 Jarní prázdniny Lipka foto 1V týdnu od 5. do 9. února 2018 budou mít děti v Jihomoravském kraji jarní prázdniny. Dopřejte těm svým některý ze čtyř dobrodružných příměstských táborů Lipky. Konají se na pracovištích Lipová, Kamenná, Jezírko a Rozmarýnek, děti k nám vždy ráno přicházejí a odpoledne jdou zase domů.
A co s námi zažijí? Na Lipové se na detektivy ve věku 6–8 let těší záhadolog Bobromil. Společně se vydají do zimní přírody stopovat a dalekohledem pozorovat zvířata. Na Kamenné se děti o něco starší, 8–12 let, pokusí přijít na kloub záhadám skrytým v uličkách v Kamenné kolonie a blízkém okolí. Na Jezírku za Soběšicemi se odehraje příběh inspirovaný bájným královstvím Narnie. Je-li vašim dětem 8–13 let, mohou se vydat Starou skříní do světa fantazie – tak se tábor plný divadelního hraní, výtvarného a řemeslného vyrábění jmenuje. Na jundrovský Rozmarýnek mohou zamířit děti ve věku 7–10 let.
Podívejte se na další informace na www.lipka.cz/tabory a přihlaste se včas, ať se můžete na prázdniny těšit spolu s námi.
Lenka Kopáčová