Přednáška a zkrácená ukázková lekce zdarma
UVOLNĚNÍ A RELAXACE SVALŮ - pouze tehdy, pokud je naše tělo uvolněné, může krev v těle volně cirkulovat. Kyslík je přiváděn do všech tkání. I na první pohled bezvýznamná věc, za níž lze považovat činnost očních svalů, může naprosto zásadně ovlivnit zdraví našeho těla. Naše oči ovládá množství svalů, které jsou kvůli dlouhodobému sledování monitorů, televize, mobilů ztuhlé. Ztuhlý oční sval může způsobovat deformace oční bulvy, bolesti, řezání, pálení očí, krátkozrakost i dlouhozrakost a další neduhy.
POSILOVÁNÍ OČNÍCH SVALŮ - moderní doba a způsob života v dnešním světě způsobuje, že naše oči mají velmi omezenou pohyblivost, nevyužíváme celého rozsahu možných pohybů. Naše oční svaly jsou tedy nejen ztuhlé, ale také ochablé.
PRÁCE S DOMINANTNÍM OKEM - tato problematika je velmi podceňovaná, přitom má velký vliv na zrakové schopnosti našich očí. Určíme si dominantní oko a vysvětlíme si, do jaké míry přebírá nad druhým okem své velení.
KDE: PÍSEČNÉ CENTRUM, Měřičkova 20, Brno - Řečkovice
KDY: 27. 6. 2018 19:30 – 21:00
VEDE: Mgr. Martina Bajerová, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

ANGLIČTINA PRO DĚTI – ukázkové lekce zdarma
Seznámení s metodou lektorky Věry Quinn
Lektorka angličtiny, která žila dlouhodobě v zahraničí, se snaží v dětech podporovat přirozenou lásku k učení a zájem o cizí jazyk. Velký důraz klade na praktické užívání jazyka. Hravou formou v dětech podporuje překonávání ostychu při rozhovorech v angličtině.
KDE: PÍSEČNÉ CENTRUM, Měřičkova 20, Brno - Řečkovice
KDY: 21. 6. 2018
13:00 – 14:00 věk 1.-3. třída
14:00 - 15:00 věk 4.-6. třída
15:00 – 16:00 věk předškoláci (3-6 let)
VEDE: Věra Quinn, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..